Fa fejlesztő játék, kétlépcsős puzzle, maci | Oops

7,990 Ft

[Woo_stamped_io type=”badge”]

Lépj be TE is a svájci OOPS® márka szemet gyönyörködtető világába, ahol minden a gyermekekről szól, az ő színvilágukhoz, igényeikhez tervezve. Az OOPS® vidám állatfigurái most vidám fa fejlesztő játékok formájában varázsolják el a család apróságait. Stílusos és kiváló minőségű, hogy minden napot feldobjon.

A kétlépcsős fejlesztő puzzle játék kiválóan alkalmas gyermeked játszva fejlesztésére. Nemcsak a formák egymásba illesztését tanulja meg könnyedén, hanem fejleszti a finommotorikai készséget, figyelmet, koncentrációt. A puzzle mindkét oldalán más-más képet tud kirakni a gyermeked.

 

120 készleten

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Add le rendelésed 16:00-ig, két napon belül feladjuk Neked.

MINŐSÉGI GARANCIA

A legjobb minőségű termékek, amelyek átvételkor mosolyt csalnak az arcodra.

MEGBÍZHATÓ, MAGYAR BOLT

Termékeink raktáron vannak, így nem kell rá heteket várnod!

Termékkód: OP1601711

Tervezés és kollekció: modern, vonzó, kiváló minőségű táskák és babatermékek, hogy örömteli színt vigyenek a kicsik napjába! Az Oops a ragyogó és vibráló kreativitás és a modern babák igényeinek mély megértéséből fakad a születéstől 3-4 éves korig. A legkorábbi gyermekkori szórakozástól a nagyobb gyermekek számára készült játékos és hasznos kiegészítőkig; az első játékoktól a minden külső igényt kielégítő gazdag táskacsaládig, a legmodernebb Oops koncepciók harmonikusan keverednek a gyermeki világ egyszerű igényeivel, és minden apró részletében örömteli és eredetiséggel teli termékcsaládot hoznak létre.
Hivalkodó erdei színekben vagy gyönyörű városi paloták közepette az Oops három különböző világ varázslatos élményét nyújtja a gyerekeknek, olyan vonalat hozva létre, amely a legkisebbek számára készült, de a nagyobb gyerekek boldog érdeklődését is felkelti.

Biztonság és minőség: az Oops felismeri a biztonság fontosságát a gyerekeknek szánt termékekben. Anyagok, színek, formák és ellenőrzött gyártási folyamatok, az egész termékcsaládot a koncepciótól kezdve és minden részletében a legbiztonságosabb anyagok kiválasztásával és a teljes gyártási folyamat ellenőrzésével tervezik, szigorúan együttműködve a legjobb, nemzetközileg elismert laboratóriumokkal, hogy a legmagasabb minőségű, már a legkorábbi gyermekkorban is biztonságos termékeket hozzanak létre.

A különböző országok számára megszerzett terméktanúsítványok a minőségre való törekvés során a rendelkezésre álló legjobb tanúsítványokat képviselik, biztosítva a termékek abszolút alkalmasságát a csecsemők, kisgyermekek és más gyermekek általi használatra.

 

[Woo_stamped_io type=”widget”]

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  • GLS Futárszolgálat
  • Foxpost automata

Az aznap 16:00 óráig beérkező rendeléseket 2 napon belül kiszállíttatjuk a választott címre.